Marketing: eenvoud met impact

Ons concept is eenvoudig. We bieden goed geteste communicatiepakketten aan waarbij de Interactieve Virtuele Bedrijfspresentatie als basis dient en afgestemd is op uw boodschap en marketingmix. We hebben duidelijke werkprocessen voor elke fase. Het is gestroomlijnd en geoptimaliseerd van begin tot eind. Dit zorgt voor een eenvoudige en gemakkelijke samenwerking tijdens het hele proces.

Co-Branding - gefinancierd door leveranciers

 

Het is kosteloos. Het is risicovrij. Maar hoe? Dit is mogelijk dankzij ons co-branding en financieringsmodel. Uw pakket wordt gefinancierd via  presentaties van uw leveranciers met een co-brandings beleid. 

 

Met veel van uw leveranciers hebben wij de afgelopen 15 jaar een vertrouwde relatie opgebouwd en kunnen daardoor snel met elkaar schakelen. 

 

U ontvangt professioneeel communicatiemateriaal. Uw zakelijke partners vergroten hun merkbekendheid en zorgen voor een nóg groter bereik. Kortom een win-win situatie voor alle partijen. 

In 3 stappen naar uw communicatiepakket. Dat is alles!

Net zoals onze producten in overzichtelijke pakketten worden aangeboden, zijn onze processen duidelijke stappen om een succesvol project te verzekeren vanaf het begin tot de uiteindelijke levering. 

 

 

 

1 Financiering

 

Wij hebben contact met uw leveranciers

Wij nemen het financieringsproces en de vormgeving van de presentaties van de leveranciers over, zodat deze overeenkomen met uw promotiemateriaal. Het enige wat we van u nodig hebben, is een lijst met potentiële adverteerders, inclusief uw leveranciers.

2 Productie

 

Voorbespreking > Opnames > Design > Levering

Wij regelen alles in de ontwerpfase, incusief de foto-/videoshoot. Vooraf bespreken we uw doelen en hoe we die vertalen naar een effectief communicatiepakket voor uw bedrijf. Wanneer we uw communicatiepakket leveren, zullen we u bovendien ondersteunen bij de on- en offline implementatie

3 Service & Support

 

Online en offline implementatie

Wij zorgen voor continue opvolgingen om ervoor te zorgen dat uw communicatiepakket up-to-date is en zijn doel efficiënt vervult. Daarnaast bieden we nuttige tips en advies aan. Met andere woorden, we zijn er voor u gedurende het hele traject. 

Eén contactpersoon. Meerdere specialisten

Tijdens de productie heeft u één contactpersoon - uw projectleider. De projectleider vertegenwoordigt een toegewijd team. Dit team bestaat uit een breed scala aan ervaren specialisten met de vaardigheden en competenties om uw marketingmateriaal naar een hoger niveau te tillen. U hoeft echter tijdens het hele proces alleen contact te houden met uw projectleider.

 

Dit maakt het voor u veel efficiënter.

Dit is het begin

We beschouwen uw project als de aftrap naar een geweldige relatie. Dit betekent dat u altijd een toegewijde communicatiepartner binnen handbereik heeft.

 

Bij het starten van een project bij ons krijgt u doorlopende ondersteuning via opvolgvergaderingen om ervoor te zorgen dat uw communicatiepakket altijd up-to-date is. We voorzien u ook van nuttig advies of tips over hoe u het materiaal in uw communicatiepakket kunt gebruiken.

 

Als u slaagt, slagen wij ook."